DECIZIE SOC: Cosmin Olaroiu, CONDAMNAT la INCHISOARE

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 12 oct 2020, 16:20

Tehnicianul echipei Al Ahli, Cosmin Olaroiu, a fost condamnat, luni, la trei luni de inchisoare cu suspendare de tribunalul din Abu Dhabi, intr-un proces intentat de fostul club al romanului, Al Ain, informeaza super.ae.

De asemenea, Olaroiu va trebui sa plateasca o amenda de 21.000 de dirhami (aproximativ 4.000 de euro). Cosmin Olaroiu a fost antrenorul echipei Al Ain in perioada iunie 2011- iulie 2013.

Al Ain l-a dat in judecata pe Olaroiu pentru calomnie, dupa ce acesta ar fi sugerat, in comentarii facute pe internet, ca acest club inca ii datoreaza bani pentru ca el a cumparat echipamentul echipei şi ar fi menţionat ca gruparea are probleme financiare.



De asemenea, Al Ain susţine ca Olaroiu a rupt, vara trecuta, unilateral contractul şi a plecat la Al Ahli.

in noiembrie, federaţia din Emiratele Arabe Unite l-a amendat pe Olaroiu cu 100.000 de dirhami (aproape 20.000 de euro) şi l-a suspendat trei meciuri, dupa ce romanul a afirmat intr-o conferinţa de presa ca Al Ain il da in judecata pentru o problema legata de contract, doar deoarece clubul are probleme financiare.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.