Scooby Doo si prietenii lui vin la Bucuresti! Iata unde si cand ii puteti vedea

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 16 iul 2022, 15:15

Daca vreti sa le faceti o surpriza celor mici dati o fuga la Sala Palatului!

Indragitul catel investigator a sosit la Bucuresti insotit de gasca sa. Vor sa le impartaseasca celor mici aventurile din toridul si indepartatul Egipt.

 

Spectacolul, produs de Warner Bros, este unul de mare amploare si elaborat cu multa atentie pentru detalii, cu un scenariu de actiune presarat de momente umoristice, cu doze de suspans si aventura, cu muzica si comedie, si cu multe alte surprize, totul pentru o seara de neuitat petrecuta in familie.
Scooby-Doo si Misterul Piramidei este mai mult decat un show pentru copii, el poate fi gustat si de parinti, intrucat nu reprezinta numai o poveste rupta din desenele animate, ci o lectie de viata care ne dovedeste cum prietenia si istetimea ne pot ajuta sa ne infruntam temerile si sa descoperim adevarul, restabilind dreptatea si ordinea.
Scooby-Doo si Misterul Piramidei ii asteapta pe toti spectatorii, cu mic, cu mare sa desluseasca alaturi de Scooby, Freddy, Velma, Shaggy si Daphne enigmele din Egipt intr-un eveniment cu totul si cu totul special la Sala Palatului in datele de 18,
19, 20 si 21 februarie. Show-urile vor incepe de la ora 19:00, iar accesul publicului in sala va fi posibil incepand cu ora 18:00.

##VIDEO102977##Spectacolul, produs de Warner Bros, este unul de mare amploare si elaborat cu multa atentie pentru detalii, cu un scenariu de actiune presarat de momente umoristice, cu doze de suspans si aventura, cu muzica si comedie, si cu multe alte surprize, totul pentru o seara de neuitat petrecuta in familie.



/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16749710/1/media-139263869840994200.jpg
Scooby-Doo si Misterul Piramidei ii asteapta pe toti spectatorii, cu mic, cu mare sa desluseasca alaturi de Scooby, Freddy, Velma, Shaggy si Daphne enigmele din Egipt intr-un eveniment cu totul si cu totul special la Sala Palatului in datele de 18, 19, 20 si 21 februarie. Show-urile vor incepe de la ora 19:00, iar accesul publicului in sala va fi posibil incepand cu ora 18:00.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.