Romania mai are un record mondial: cea mai mare lingura din lemn de pe planeta!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:42

Un mestesugar cum rar ti-e dat sa vezi a sculptat zile si nopti la rand pentru a stabili acest nou record. Micul orasel argesean, pe nume Mioveni, a intrat in Cartea Recordurilor cu ...povestea lingurii romanesti.

„India a avut o lingura de 12 metri lungime si noi am facut-o de 17, 79 m lungime si causul, 1,5 m. Am depasit cu aproape 6 metri recordul mondial!”, se laudă meşterul.

Pentru batranul Rodos cu paru-ncaruntit, dar ochii plini de viata, sculptatul in lemn este „unealta” prin care-si lauda glia, cu tot ce are ea mai frumos. Ochii-i stralucesc de bucurie cand isi priveste muzeul de arta de la el de-acasa.

E al lui, facut cu sudoarea fruntii si durerea mainilor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dar mai presus de toate, e mandria de a fi roman si ambitia de a arata strainilor ca suntem bogati in traditii. Adevarate traditii. „L-au denaturat pe Tepes, el a fost un conducator bun, l-au transformat in vampir. Si-l terfelesc in fel si chip pentru bani.”,

se plange batranul.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.