IMAGINI de SENZATIE! Batrana DACIE surprinsa pe strazile din New York

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:43

Acum, daca au imbatranit, unii nu mai stiu cum sa scape de ele. Batranica noastra a avut, insa, noroc.

Partenerul ei de calatorie de-o viata o tine in puf si-o plimba prin toata lumea. Iata imagini care arata ca prima dragoste nu se uita niciodata!

Rosie ca focul, i-a  suras norocul.... acestei Dacii 1300. Atat de mandru este proprietarul de ea incat a tinut sa posteze imaginile pe internet, asa, ca sa arate lumii intregi ca batrana dacie se tine bine.

Nu sfideaza doar timpul, ci si locul... Dovada ca aluneca printre zgarie norii americani oglinda langa oglinda, cu bolizi sofisticati... Farurile, barele, jantele, bordul, volanul si  emblemele, toate sunt originale, totusi, din cand in cand, masina mai are nevoie de putina atentie… Proprietarul spune ca n-ar renunta la ea niciodata, chiar daca atunci cand ii e lumea mai draga, Dacia il lasa in drum si trebuie sa o resusciteze...

Dar nu e singurul roman mandru de Dacia sa.

Un sucevean a batut autostrazile dintre Anglia si Franta tot la volanul masinii nationale... Ii creste inima  atunci cand soferii il claxoneaza admirativ.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Coana mare, fabricata prin 1969, alearga pe autostrada ca bunica la maraton. Merge cu 130 de kilometri la ora! Atat de reprede, ca il sperie pe pasagerul din drepatra.

Dar daca barbatul are cu ce! E colectionar de Dacii 1300 si la volanul uneia dintre ele a ajuns in Franta, la Cannes, dupa ce a strabatut Ungaria, Austria, Germania, Belgia si Anglia.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.