Ramai MUT DE UIMRE. Ce a patit un barbat dupa ce si-a facut implanturi dentare

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 23 aug 2021, 16:15

Trevor Peak, un director de companie, a vrut sa arate bine pentru nunta fiicei sale asa ca si-a aranjat dantura ca sa zambeasca larg in fotografii.

Barbatul, in varsta de 67 de ani, a cheltuit o avere pe lucrarea dentara! 25 000 de lire sterline. A avut incredere in specialisti asa ca nu s-a uitat la bani. Medicii i-au facut implant pentru mai multi dinti din fata, in special in zona de sus, in maxilar.

La nunta fiicei sale nu-si mai incapea in piele! Era tare mandru, iar noua lui dantura il facea sa aiba mai multa incredere in sine.

Insa, in timpul unei sedinte, in timp ce explica cu pasiune un nou proiect, dintii i-au cazut practic din gura.

Pivotii de titan implantati in maxilar au inceput sa se miste, isi pierdea foarte usor coronitele daca manca ceva care necesita mai multa forta la mestecat." A fost un cosmar! Odata am muscat dintr-o pruna si mi-a cazut coronita, altadata m-am trezit si cand sa ma spal pe dinti am observat ca am un gol intre dinti.
Coronita unui dinte imi cazuse in timp ce eu dormeam si, cel mai probabil, am inghitit-o
", a declarat barbatul pentru Daily Mail.

Analizele au aratat faptul ca implanturile nu au fost bine fixate. Mai mult, barbatul nici nu ar fi trebuit sa i se puna implant deoarece avea o problema cu osul maxilarului unde medicii au implantat suruburile de titan. Osul se tot micsora pe masura ce barbatul inainta in varsta din cauza unei afectiuni.


Implantul dentar este o procedura costisitoare care necesita multe analize si timp pana cand pacientul sa ajunga la rezultatul dorit. Unele implanturi reprezinta cauza a diferite infectii daca medicul specialist nu a efectuat un set complet de analize inainte de a se apuca de treaba.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: