Ai auzit de oul artificial? Oamenii de stiinta au conceput un produs care il poate inlocui cu succes

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 14:30

Oul artificial este ultima inventie a unei companii de produse alimentare. Este facut din plante si poate fi folosit la prajituri, prepararea maionezei, etc.

Fiti pe faza caci o companie din Asia este pe cale sa se extinda cu un produs cu ajutorul caruia spera sa faca furori: oul artificial. Este un praf, creat din plante, dar care are aceleasi proprietati nutritive, putand fi folosit cu succes la prepararea oricarui meniu, de la prajituri, creme pana la pretentioasa maioneza.

Ideea este ca anumite plante, amestecate intr-un anumit fel recreeaza gustul si valoarea nutritiva a unui ou de gaina, insa fara colesterol si fara a mai stresa bietele pasari de curte.

Conducerea companiei sustine ca oul organic este un produs sanatos.

Se pare ca exista deja discutii cu supermarketuri din Statele Unite si din Marea Britanie pentru ca oul organic sa poata intra pe piata. Iar asta nu este totul! Inovatoarea companie mai are un proiect la fel de indraznet: un amestec de plante care sa aiba acelasi gust, miros si proprietati nutritive ca si carnea. Ce ziceti, ati incerca un asemenea produs?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.