Parcagii si miloanele pe care le castiga din locurile cele mai aglomerate!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 16:50

Unde dai bani pentru orice, fara sa te mai gandesti cat si de ce? Acolo unde este disperarea mai mare, nu?!

La spitale! Nu ne referim la acuzatiile de spaga, ci la milioanele pe care le castiga cei care au pus stapanire pe orice loc de parcare din astfel de zone. Ce ti se poate intampla daca parchezi, dar nu dai bani, vedeti in urmatorul material, filmat cu o camera ascunsa! Este aproape imposibil sa gasesti un loc de parcare, in apropiere de Spitalul Floreasca. Aici parcangii intra in actiune.
Rezerva locuri, dirijeaza circulatia, totul in numele clientului.

Ce mai, se comporta ca si cum ar fi stapanii strazilor. Pe un barbat l-am gasit pe o strada in apropiere de spitalul de urgenta Floreasca. E locul pe care il administreaza de mai bine de sapte ani. O spune chiar el si e mandru de asta! La nici macar 50 de metri departare, alti doi parcanigii isi fac de lucru.

Stau in mijlocul strazii, la vanatoare.

Au locuri pregatite pe care le-au marcat cu niste cutii din carton. Alt spital, aceeasi poveste. Toate locurile sunt adjudecate. Parcangii lucreaza in ture. Dimineata am gasit o tanara, care dirija de zor circulatia. Dupa orele pranzului, in fata spitalului Universitar,  o batrana si un barbat apelau la mila publica.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Femeia e de meserie parcangiu, fara acte.

In fiecare zi, vine in fata spitalului de pe malul Dambovitei si cauta locuri de parcare, pentru doritori. Ii indruma pe soferi si primeste si ea un ban. Ca e mult, ca e putin, e mai bine decat nimic! „Unii lasa, altii nu! Nu stii ca sunt vremuri grele?!”, se apara femeia. Barbatul care ii tine companie sta in celalalt capat al strazii. Astfel acopera  intregul perimetru! Nimeni nu scapa de ochii lor vigilenti!

Si...

pentru bani, fac orice. De politie nu se tem si o spun fara sa stea prea mult pe ganduri: „De politie nu mi-e frica dar, in primul rand, nu fac bani cate amenzi dau!” Parcangii de ocazie sunt pretutindeni si putin sunt oamenii care se incumeta sa nu-i plateasca. Ceea ce fac asa-zisii „parcangii” este ilegal. Primariile platesc oameni care se ocupa de parcarile din Capitala, iar fiecare sofer trebuie sa primeasca bon fiscal pentru pentru suma platita.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.