Fierbe Kievul! Protestul din strada s-a transformat intr-un adevarat macel

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:43

25 de oameni au murit pana acum in urma confruntarilor violente de pe Euromaidan si alte sute au fost grav raniti!

Scene desprinse parca din razboi in centrul Kievului! Ca sa ii intimideze pe cei care erau in piata, autoritatile au trimis doua avioane de vanatoare care au survolat euromaidanul, in speranta ca manifestantii se vor retrage. N-au avut insa succes.

Ultimul bilant al autoritatilor este alarmant: 25 de morti, printre care si un jurnalist ucrainean. 13 dintre decedati au fost luati direct de pe strazi, iar ceilalti 12 s-au stins pe paturile spitalelor.

Imaginile sunt cutremuratoare!
Peste 240 de raniti sunt in spital in acest moment. Aproape 80 dintre ei sunt membri ai fortelor de interventie, cinci sunt jurnalisti, trei copii si un deputat al opozitiei.

In haosul de pe euromaidan, medicii fac eforturi disperate de a-i salva pe raniti. Pe unii reusesc sa-i ia cu targa si sa-i transporte la spital, pentru altii, insa, nu mai pot face nimic! Chiar si asa, ciocnirile dintre ucrainenii care-i cer demisia.

Presedintelui Viktor Ianukovich si fortele de ordine continua si acum, dupa o noapte exploziva.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

De luni in sir dureaza lupta ucrainenilor proeuropeni cu fortele de ordine.

Protestul i-a secat de puteri nu doar pe manifestanti, ci si pe fortele de ordine trimise sa-i tina-n frau. Imaginile cu politistii sunt mai mult decat graitoare. Epuizati, unii dintre ei nici sa alerge nu mai poate!Nici grenadele asurzitoare, nici transportoarele blindate aduse de fortele de ordine nu i-au speriat pe ucrainenii din strada! Ba din contra!

Ianukovich spune ca vinovatii pentru intregul haos vor fi judecati. Intre timp, protestele din strada au continuat.


Raspunsul celor din strada a fost prompt. Mii de oameni sunt si acum in piata din centrul Kievului, devenita simbol al rezistentei proeuropene. Pe de alta parte, comunitatea internationala a facut apel la calm si l-a indemnat pe presedintele ucrainean sa retraga fortele de ordine mobilizate la Kiev.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.