Macrou cu fasole verde sote

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 27 feb 2017, 01:43

Cost estimativ: 30 lei pentru 4-5 persoane

 

Macrou cu fasole verde sote
Cost estimativ: 30 lei pentru 4-5 persoane
Ingrediente
2 bucati macrou proaspat  (500-600 g bucata)
Sare, piper, ulei de masline
400 g fasole verde congelata
1-2 catei usturoi
1-2 linguri de sos de soia (optional)
Mod de preparare
Se fileteaza macroul, obtinand  4 fileuri uniforme.
Se  ung cu ulei de masline, se asezoneaza cu sare si piper.
Se prajesc fara ulei in tigaia incinsa,  incepand cu partea cu pielea, pana cand  devin auriu uniform. Se intorc si se prajesc inca 1 minut si pe partea cealalta.
Se servesc cu salata calda de fasole verde.
Fasolea dezghetata si bine scursa de apa, se soteaza in tigaia incinsa bine cu o lingura de ulei.
Se asezoneaza cu sare, piper si sos de soia. Se aduaga usturoiul tocat marunt.


Ingrediente


2 bucati macrou proaspat  (500-600 g bucata)
Sare, piper, ulei de masline
400 g fasole verde congelata
1-2 catei usturoi
1-2 linguri de sos de soia (optional)


Mod de preparare

Se fileteaza macroul, obtinand  4 fileuri uniforme.


Se ung cu ulei de masline, se asezoneaza cu sare si piper. 
Se prajesc fara ulei in tigaia incinsa, incepand cu partea cu pielea, pana cand devin auriu uniform.
Se intorc si se prajesc inca 1 minut si pe partea cealalta.
Se servesc cu salata calda de fasole verde.
Fasolea dezghetata si bine scursa de apa, se soteaza in tigaia incinsa bine cu o lingura de ulei.

Se asezoneaza cu sare, piper si sos de soia.
Se aduaga usturoiul tocat marunt.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.