S-au casatorit desi ea avea 56, iar el 28. Continuarea povestii te va lasa cu gura cascata!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:44

Jane, o britanica in varsta de 56 de ani s-a indragostit nebuneste de Michael, un barman nigerian in varsta de 28 de ani, in timp ce femeia se afla in vacanta.

Cand Jane, in varsta de 56 de ani, l-a intalnit pe Michael, un barman in varsta de 28 de ani, a crezut ca este dragoste adevarata. Femeia de afla in vacanta in Gambia, o tara din vestul Africii, iar aici s-a indragostit de Michael, barman la unul din localurile pe care le frecventa.

Se considera o femeie cu capul pe umeri, nu ar fi spus "Nu" unei aventuri, insa, Michael a vrajit-o cu farmecul sau.

Era galant, atent si foarte grijuliu. Au hotarat sa isi consume pasiunea inainte ca Jane sa se intoarca in Anglia, insa femeia a fost socata cand Michael a cerut-o de sotie.

In mod uimitor, a acceptat si era gata sa renunte la viata ei din Anglia, dar mult mai tanarul viitor sot i-a spus ca ar vrea sa locuiasca cu ea in Anglia. Nu i s-a parut nimic suspect asa ca Jane a plecat din vacanta maritata.
La inceput nu a spus familiei despre casatoria ei, dar in curand acest lucru a devenit evident.

Odata ce s-au stabilit in Anglia, comportamentul tanarului s-a schimbat. Lipsea nopti intregi de acasa, dar ce era mai grav e ca o adusese in pragul falimentului. Suspicioasa si banuind ca e ceva in neregula, Jane a sunat la un numar care se repeta frecvent in telefonul sotului ei. A raspuns o voce de femeie, dar nu a inteles nimic deoarece nu vorbea engleza.

Jane si-a confruntat mult mai tanarul sot si a aflat cu stupoare ca acest avea o relatie de 6 ani cu o femeie cu care urma sa se casatoreasca. Nu urmarise de la ea decat sa se stabileasca in Anglia, o tara pe care o considera ca pe un pamant al fagaduintei.

Socul dezamagirii a fost atat de puternic, incat Jane a intrat in depresie. A vrut sa se sinucida, insa familia nu a abandonat-o la greu.

Specialistii sustin ca astfel de cazuri s-au inmultit intr-un mod alarmant. Din ce in ce mai multe femei se plang ca au fost duse de nas, mai ales in mediul virtual, de barbati cuceritori care le-au promis marea si sarea pana sa le atraga in vreun siretlic din care sa le fure banii sau alte bunuri. Aviz amatoarelor!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.