Gigi Becali, tinut in sah de catre judecatori!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 oct 2020, 13:25

Gigi Becali s-a prezentat in fata judecatorilor cu cearcane mari si un guler care sa-i protejeze coloana.

A vrut sa afle daca ii va fi aprobata cererea de intrerupere a pedepsei. Ce raspuns i-a dat instanta, vedeti acum!
„Exista un pericol de paraplegie. Nivelul leziunilor de pe coloana sunt intr-o zona critica”, explica avocata lui Gigi. La Curtea de Apel, Gigi Becali a aparut tot cu gulerul cervical. Nu a putut sa-si miste capul, ci doar si-a ridicat privirea si a ridicat mana, in semn de salut, pentru cei care l-au intrebat de sanatate.

Noua avocata a lui Gigi Becali, Maria Vasii, cea care il apara si pe Cioaca, a confirmat ca milionarul din Pipera este grav bolnav! Tocmai de aceea, trage nadejde ca va fi eliberat cat mai repede!

Se pare ca, de data aceasta, nu divinitatea il va ajuta pe milionarul din Pipera, ci maestria medicilor. Becali vrea cu tot dinadinsul sa ajunga la o clinica din Munchen, acolo unde s-ar afla un doctor care l-a mai tratat si in trecut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De

ce nu  vrea sa fie operat in Romania? Tot avocata raspunde si la aceasta intrebare: „Exista atatea infectii spitalicesti care pot sa aiba consecinte dezastruoase, am depus un manifest de 25 de persoane care au suferit interventii in Romania si au ramas in scaunul cu rotile!”.

Daca instanta se va pronunta in favoarea sa, Gigi Becali nu numai ca nu va mai recupera perioada petrecuta in libertate, in cadrul penitenciarului, ci va avea dreptul sa fie vizitat de membrii familiei.

O singura doleanta ar mai avea, totusi, latifundiarul! Sa nu mai fie pazit de jandarmi in spitalul in care se va opera. Daca va fi eliberat sau nu pentru tratament, milionarul va afla abia maine.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.