Justitia l-ar putea ajuta pe Raed Arafat sa se imbogateasca!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:44

Parintele SMURD ii cere o suma fabuloasa presedintelui unei asociatii. Motivul? Va lasam pe dumneavoastra sa-l descoperiti!

Binecunoscutul medic Raed Arafat si-a facut aparitia la Tribunal. Oare ce l-o fi adus pe secretarul de stat din Ministerul de Interne in fata judecatorilor? „ Au fost atacuri, nu comentez acuma (…) Cand cineva te face corupt nu cred ca trebuie sa ajungi la intelegere!”. Acuzatul se apara: „Eu nu am facut acuzatii de coruptie la adresa domnului Arafat. Asa sustine domnul Arafat. Nu stiu de unde a aparut, nu din afirmatiile mele!”

Ati ghicit! Medicul s-a suparat ca in 2012, Vasile Barbu ar fi spus despre el ca
este corupt si ca, in timp ce este secretar de stat, detine  si functia de presedintele al fundatiei SMURD, lucru care nu ar fi tocmai corect.

„Nu este in regula sa aiba acest dublu statut sau sa fie mai transparent, pentru ca am constatat ca pana la acest incident site-ul fundatiei pentru SMURD nu avea atatea informatii.”, adauga Vasile Barbu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Asa ca, suparat nevoie mare, medicul Raed Arafat vrea sa dea un exemplu usturator tuturor

celor care s-ar putea gandi sa-i prejudicieze imaginea. In replica, Vasile Barbu sustine ca nu ar fi vorba de nicio prejudiciere a imaginii. Din contra….

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.