Tanara care A SOCAT o lume intreaga! Nu o sa-ti vina sa crezi ce si-a facut la corp. "E OBSEDATA"

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:44

Se spune ca atunci cand vrei sa iti atingi un vis trebuie sa faci orice si sa crezi pana la capat in el. Doar astfel vei reusi sa ti-l implinesti. Uneori insa visele se transforma in adevarate obsesii.

Este si cazul tinerei din imaginea alaturata. Pe numele ei Kara Hays, fata este de fapt un transexual in varsta de 26 de ani. Va vine sa credeti sau nu, cea mai arzatoare dorinta pe care o avea era sa semene cu Britney Spears.

Pentru a-si atinge obiectivul, a cheltuit aproape 80.000 de dolari, bani pe care i-a bagat in mai multe interventii chirurgicale. Si-a pus implanturi pentru sani, s-a vopsit si a inceput sa se imbrace la fel ca celebra artista.



Desi multi o considera nebuna, Kara spune ca este foarte incantata de fizicul ei. Mai mult, nu vrea sa se opreasca aici, si spune ca mai are in plan si alte operatii estetice.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.