Octavian Strunila: “Ce-mi doresc eu de la viata asta? Sa imi educ copiii asa cum trebuie!"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:51

Octavian Strunila si-a cumparat o mie de metri patrati de teren pentru a-si construi o casa in Crevedia, o comuna aflata in apropiere de Buftea.

Ce-mi doresc eu de la viata asta? Imi doresc sa am o casa pe pamant, cu gradina mare, cu vie si livada, iar cu restul banilor sa imi educ copiii asa cum trebuie. Nu sa ii tin in puf, ci sa le acord maximum de atentie, sa invete la scoli bune, sa calatorim mult impreuna. Visul meu este sa imi cumpar o rulota si sa strabat toata Europa! Incetul cu incetul, imi voi construi casa.

Dar, pana cand copiii nu vor termina studiile, nu vom renunta la Bucuresti, pentru ca ei trebuie sa aiba acces la scoala. Insa, pana atunci va fi casa noastra de weekend, de vacanta. In plus, imi va fi de mare ajutor cand voi avea filmari la Buftea ”, a declarat actorul.

Octavian Strunila il interpreteaza pe Cornel, un instalator neindemanatic, in “ Fetele lu’ Dom’ Profesor ”, serialul de comedie ce va fi difuzat din 12 martie, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.