Octavian Strunila, la un pas sa fie linsat de o moldoveanca. Vezi imaginile incredibile in cel mai nou serial de la Kanal D: "Fetele lu' dom' Profesor"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 12 oct 2020, 12:40

Miercuri, 12 martie, de la ora 21.15, la Kanal D, va debuta cel mai tare serial de televiziune romanesc, o comedie savuroasa cu cei mai simpatici actori, printre care Octavian Strunia, Catalin Catoiu sau Doinita Oancea!

Fara indoiala, unul dintre cele mai savuroase roluri este jucat de simpaticul Strunila care este mereu pus pe sotii!

Cel mai nou serial romanesc de comedie

"Fetele lu' dom' Profesor" va avea premiera pe 12 martie, la Kanal D. Povestea serialului este una actuala: fortat de imprejurari, Tinel (interpretat de Catalin Catoiu) – profesor de filozofie disponibilizat, isi transforma casa in salon de masaj erotic.

Instalatorul neindemanatic (Octavian Strunila), “horoscopista” Mella (Doinita Oancea), femeia in casa (Mariana Liurca), acestea sunt doar cateva dintre personajele care isi intersecteaza existentele in casa profesorului.

Simpaticul Strunila, pe care telespectatorii il stiu din numeroase seriale de televiziune dar si emisiuni de divertisment, joaca rolul unui instalator nepriceput insa pus mereu pe sotii, mai ales in prezenta frumoaselor fete din casa! Singura care il poate stapani pe Strunila este menajera casei, Lena, jucata de actrita basarabeanca Mariana Liurca.
Lene joaca rolul unei moldovence foarte bataioase care de fiecare data cand are ocazia il terorizeaza pe Cornel, instalatorul jucat de Strunila. Intr-o scena extrem de savuroasa, Lena il puna la zid pe Cornel si il ameninta ca ii da un cap in gura daca se mai tine de prostii…

Asadar,pe 12 martie, la ora 21.15, la Kanal D va debuta un serial plin de farmec si scene comice de senzatie in cel
mai nou sitcom:" Fetele lu' dom' Profesor"!

Urmareste aici filmarea!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii