Razvan Petrescu, copilotul care a stat langa Adrian Iovan, face primele marturisiri publice!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:44

Spune ca stie cui ii datoreaza miracolul ca mai este in viata: „M-a ajutat foarte mult si fizic, si psihic! Consider ca ma simt bine!”.

Razvan Petrescu a stat in dreapta lui Adrian Iovan, in avionul groazei! Dupa 30 de zile de spitalizare, copilotul a plecat astazi acasa! Adrian Iovan si Aura Ion n-au fost atat de norocosi! Despre moti are numai cuvinte de lauda: „ii consider ca si pe parintii mei! Va dati seama, om ranit, in munti, cu o speranta mica, sa vezi ca iti vine cineva in ajutor… E un sentiment maret!

Razvan vorbeste despre motii din Apuseni, cei care au sarit in ajutor.

Nu a uitat insa de „fratele” sau de suferinta, cum il numeste pe medicul Radu Zamfir, ranit si el in tragedie! „Am primit foarte mult ajutor de la doctoral Radu Zamfir care era in cea mai buna stare.”

Razvan Petrescu a retrait astazi, in fata jurnalistilor, clipele dramatice de dupa prabusirea avionului!„ Prima actiune a mea: sa-mi evaluez sanatatea. Am vazut ca-mi pot misca degetele de la picoare… M-am gandit sa ma indepratez, cum pot, tarandu-ma asa, prin zapada.
Fiindu-mi frica de o eventuala explozie a aeronavei!”

Razvan spune ca ar fi vrut sa-l ajute pe Adrian Iovan, dar nu a putut. Pilotul a ramas incarcerat intre fiarele aeronavei. La cateva minute dupa prabusire, copilotul a pus mana pe telefon.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„ Am apelat in urmatoarea secunda pe tatal meu care lucreaza la aceeasi institutie si l-am rugat sa urmeze procedura!”. Razvan a fost audiat deja de procurori.

Nu a raspuns la unele intrebari, caci nu vrea sa incurce ancheta.

Parintii lui Razvan Petrescu au stat zi de zi pe holurile spitalului de urgenta din Cluj-Napoca! Si-au vazut fiul in stare grava, operat de mai multe ori si in cele din urma, au trait bucuria de a-l lua casa!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.