Desenam autostrazi pe hartie, dar ne rupem masinile in gropi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:45

Satui sa dea mii de lei ca sa-si repare masinile, localnicii dintr-un sat timisean au iesit in strada.

Nu mai vor pamant, ci…asfalt! „Suntem in 2014, comunitate europeana, la 15 km de Timisoara si uitati-va ce cratere!”, ne face introducereaun protestatar in „zona crepusculara”.

Ca dupa bombardament! Asa arata drumul care leaga localitatea Uliuc de Timisoara. Opt kilometri de gropi adanci si nici urma de asfalt. Este doar pamant sau pietris. O adevarata cursa de slalom printre obstacole fac soferii care se incumeta sa treaca pe aici.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Oamenii au ajuns la capatul rabdarii. Au iesit in strada sa-si strige pasul: „nu le pasa de noi, ca ne rupem masinile pe aici?  Uitati-va ce cratere, cratere, s-au  bagat bani aici si e mai rau ca inainte!”. „E groaznic, nu se mai poate!”. Disperati, localnicii au venit la primarie ca sa-l caute pe edil si sa-i ceara socoteala.

Raspunsul primarului nu a intarziat sa apara: „eu sunt primul care vrea ca drumul sa fie reabilitat. Bugetul comunei nu permite o investitie de asa amploare, e aproape de un milion de euro!”.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.