Marturisirile CUTREMURATOARE ale unui fotomodel de podium: "Eram masurate in fiecare saptamana si fortate sa mancam numai oua fierte"

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:45

Meredith Hattam un fotomodel international, originara din Statele Unite, a povestit cosmarul prin care a trecut cat timp a fost angajata in China.

Tanara, in varsta de 27 de ani, nu a stat prea mult pe ganduri cand a primit o oferta de lucru de la o agentie de fotomodele din China. A plecat cu entuziasmul ca va descoperi o lume noua si ca se va simti minunat intr-o asemenea civilizatie.

Nu a fost, insa, sa fie asa! Fotomodelul a marturisit ca agentia le trata pe fete ca pe niste sclave, erau cazate in niste apartamente insalubre, masurate in fiecare saptamana si fortate sa manance numai oua fierte pentru a nu se ingrasa.

Ce e mai crunt este ca angajau si fete minore, de 14 sau 16 ani care acceptau orice oferta si nu ieseau din cuvantul managerilor pentru ca nu aveau incotro, provenind din medii foarte sarace. Fiind inca in perioada de crestere, e imposibil ca acest regim drastic la care erau supuse minorele, sa nu fi lasat urme adanci asupra sanatatii lor.

Fetelor nu li se permitea sa se ingrase in talie, solduri, sani decat cu maxim 3 cm.

Cele care depaseau dimensiunile stabilite de agentie erau concediate pe loc. Dieta lor nu avea voie sa depaseasca 800 calorii pe zi, adica jumatate din cat are nevoie un om pentru ca metabolismul sa functioneze in parametri normali.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Experienta ca fotomodel in China a marcat-o profund pe Meredith Hattam. Spune despre industria de moda din China ca este o scursura si ca nu are nimic de-a face cu ce se intampla in Statele Unite sau in Europa.

Pana si banii ii primeau nu in functie de prezentari, ci in functie de cat de slabe erau.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.