Iubitorii sporturilor de iarna isi iau adio de la zapada!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:45

Iarna aceasta n-a fost deloc pe placul amatorilor de sporturi pe zapada. Nici bine nu s-a incheiat sezonul ca in statiunile montane schiorii au inceput déjà sa isi ia adio de la partii.

Temperaturile ridicate au  topit cam peste tot omatul. A fost atat de cald saptamana aceasta in statiunile montane de pe Valea Prahovei, Brasov si Harghita, incat acesta ar putea fi ultimul week-end cand se mai poate schia. Daca unii au schiat, altii au profitat de soarele stralucitor si au stat la plaja.

Pentru ca temperaturile au ajuns in timpul zilei chiar si la 15 grade Celsius, administratorii partiilor au dat drumul la tunurile de zapada artificiala, pe timp de noapte.

In aceste conditii, turistii  mai pot schia. „E vreme frumosa si déjà e sentimentul de primvara. Avem turisti din Meidas, Brasov, Bucuresti. Au venit sa profite de ultima zapada ca saptamana viitoare nu se stie daca mai avem sau nu!”, ne spune administratorul partiilor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe Valea Prahovei se mai poate schia doar in statiunea Sinaia, pe Valea Dorului in partea superioara a partiei din masiv si in Predeal, pe partia Clabucet.

Turistii aflati in  Poiana Brasov pot schia in masivul Postavaru si pe  partia Bradul.