HALUCINANT. A scapat cu viata dupa ce a fost IMPUSCAT, insa o gluma proasta a colegilor l-a bagat din nou in spital

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 11:05

Un barbat care fusese impuscat si abia scapase cu viata, a fost internat de urgenta la spital dupa ce un coleg l-a speriat in gluma, in prima zi dupa concediu medical.

Un caz de-a dreptul halucinant in Marea Britanie! Robin Clark, in varsta de 44 de ani a fost internat o luna de zile in spital dupa ce a fusese impuscat in picior. Nenorocirea s-a petrecut in timp ce barbatul se afla in parcarea unei statii de tren cand un individ l-a impuscat din senin, cel mai probabil pentru a-l jefui.

A urmat o luna de chin, de dureri inspurtabile, cosmaruri si intrebari fara raspunsuri.

Cand, in sfarsit medicii i-au dat drumul acasa, spunandu-i ca se poate intoarce la lucru, barbatul s-a bucurat ca este sanatos si ca isi poate relua, astfel, activitatea.

Insa prima zi de lucru nu s-a desfasurat conform asteptarilor victimei. Colegii barbatului nu au luat in serios drama prin care Robin trecuse. Au pus la cale o gluma proasta: unul dintre ei s-a furisat prin spatele victimei si a tipat "Bang" speriindu-l de moarte pe Robin.

Barbatul s-a dezechilibrat si a cazut, iar rana de la picior i s-a deschis. Robin Clark a ajuns din nou pe patul de spital, de data asta, fiind victima propriilor colegi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.