MOMENTE de cosmar! Au plonjat cu masina direct in apa

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 nov 2020, 05:25

Ca viata bate filmul, v-am spus de multe ori. Dar o asemenea actiune care sa te tina cu sufletul la gura din prima pana in ultima clipa, rar iti este dat sa vezi.

Secundele par ore pentru  doi barbati cufundati in apa rece ca gheata!  Echipa stirilor Kanal D i-a surprins exact dupa ce plonjasera cu masina in lac.

Oamenii incearca  sa isi salveze vietile. Nu se pot da dusi, insa, de langa masina care dintr-o clipa in alta poate ajunge pe fundul lacului Stefanesti! Este un bolid scump, care a costat probabil cat o garsoniera in capitala! La un moment dat, unul dintre ei,  cel mai in varsta, nu mai rezista in apa care nu are mai mult de 2-3 grade! Inca in stare de soc, soferul nici nu isi da

seama ce s-a intamplat. Cum de a ajuns in lac?

Incearca sa isi aduca aminte ce l-a impins sa faca manevra nepotrivita: „M-am vazut cu stalpul in fata si am virat  si sa nu iau stalpul…”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nici nu este de mirare ca nu isi aduce aminte! Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda! Bine ca a reusit sa scape cu viata, atat el, cat si soferul.

Si au reusit sa iasa singuri din apa.

Pana sa ajunga ambulanta, soferul si prietenul sau au apucat sa se incalzeasca la un magazin din apropiere. Din fericire, nu au avut nevoie de internare in spital! Nu vor uita, insa, niciodata prin ce au trecut!

Evident, nu puteau sa lase masina in apa, nu? Un curajos a intrat in apa rece ca sa o scoata la mal.

Satenii povestesc ca multi soferi rateaza curba si plonjeaza cu masina in lac!

 

Taguri: