Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, e speriata ca  va fi mama singura

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 12 oct 2020, 09:40

Frumoasa interpreta a sultanei Hurrem din serialul fenomen "Suleyman Magnificul" este disperata ca va trebui sa isi creasca fetita de numai cateva saptamani fara ca micuta sa simta caldura paterna.

 

Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem,  e speriata ca  va fi mama singura
Frumoasa interpreta a sultanei Hurrem din serialul fenomen "Suleyman Magnificul" este disperata ca va trebui sa isi creasca fetita de numai cateva saptamani fara ca micuta sa simta caldura paterna.
Meryem a devenit mamica in urma cu cateva saptamani cand a adus-o pe lume pe fiica sa si a fostului partener de viata Can Ates.
Actrita a dat vestea fanilor sai publicand pe Facebook o fotografie induiosatoare cu micuta. Ea a mai dezvaluit tot prin intermediul retelei de socializare ca pe fetita o va chema Lara si ca este o mamica foarte fericita.
Protagonista serialului "Suleyman Magnificul" a acordat un interviu pentru o revista din Germania, tara de origine a actritei, in care a dezvaluit ca pentru ea, faptul ca e mama singura este o mare provocare si ca ii este putin teama.
Meryem a marturisit insa ca parintii sunt cei care o vor ajuta sa treaca cu bine peste toate obstacolele asa cum s-a intamplat si la sfarsitul anului 2013 cand tot ei au fost cei care au sprijinit-o cand a fost nevoita sa depaseasca cea mai grea etapa din viata si din cariera. Dupa depresia si despartirea de partenerul infidel, Can Ates, Meryem a luat hotararea sa se retraga din serialul de succes "Suleyman Magnificul" si sa petreaca o buna perioada de timp in Germania la parintii ei.
Tot acolo, actrita a aflat ca va fi mamica, veste care i-a luminat viata.
Dupa perioada maternitatii, Meryem se va intoarce pe platourile de filmare, intr-un proiect de mare amploare unde va da viata sultanei Kosem, un alt personaj din istoria turca.
Telespectatorii si fanii actritei o pot urmari in continuare in seria a treia din "Suleyman Magnificul", unde o interpeteaza pe nabadaioasa sultana Hurrem. Nu rata in fiecare marti de la ora 20:00, un nou episod din serialul tau preferat, “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”!

Meryem a devenit mamica in urma cu cateva saptamani

cand a adus-o pe lume pe fiica sa si a fostului partener de viata Can Ates. Actrita a dat vestea fanilor sai publicand pe Facebook o fotografie induiosatoare cu micuta. Ea a mai dezvaluit tot prin intermediul retelei de socializare ca pe fetita o va chema Lara si ca este o mamica foarte fericita.



Telespectatorii si fanii actritei o pot urmari in continuare in seria a treia din" Suleyman Magnificul", unde o interpeteaza pe nabadaioasa sultana Hurrem.
Nu rata in fiecare marti de la ora 20:00, un nou episod din serialul tau preferat, “ Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii ”!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.