IMAGINI SOCANTE. Un leopard care se plimba LIBER pe strazi a terorizat locuitorii unui orasel din India

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:46

Un leopard care se plimba liber pe strazile unei provincii din India a creat un adevarat haos. Autoritatile au declarat stare de alerta.

Scolile au fost inchise, iar lumea se teme sa mai iasa pe strazi de frica sa nu devina hrana fiarei salbatice. Autoritatile nu au reusit pana acum sa prinda leopardul care se plimba liber pe strazi semanand panica si teroare in oras.

Muncitorii unui santier de constructii s-au vazut nevoiti sa fuga mancand pamantul pentru a-si salva viata in momentul in care au fost atacati de leopard. Fiara se ascunde atat de bine, incat atoritatile locale au cerut ajutorul armatei pentru a o putea prinde.



Animalul a intrat si intr-o gospodarie unde a atacat si ranit un om. Cativa cetateni au reusit sa-l ademeneasca intr-o incapere, insa leopardul a fugit pe geam.

" Am inchis toate institutiile scolare si am suspendat cursurile deoarece nu am reusit inca sa prindem leopardul si nu vrem sa riscam. A fost doar o masura de precautie", a declarat seful politiei locale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.