Clipul care iti va smulge o LACRIMA! Iata ce legatura exista intre mama si nou-nascut

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Exista vreo legatura mai puternica decat cea dintre un copil si mama lui? Priviti cu atentie ce se intampla cu un nou-nascut atunci cand asistenta incearca sa il ia de langa mama lui!

Ce poate fi mai emotionant decat aceste clipe in care puiul de om abia venit pe lume face cunostinta cu cea care l-a tinut 9 luni in pantece? Desi abia nascut, acest bebelus stie ca nicaieri nu e mai bine decat langa mama. Pare ca se agata de ea cu manutele si nu vrea in ruptul capului sa se desparta.

Cand asistenta incearca sa-l ia, baietelul incepe sa planga si nu se linisteste decat atunci cand simte cu manuta pielea mamei.

Cum simte chipul mamei, cum se linisteste. Isi pune manuta pe fruntea ei si abia apoi adoarme linistit si sigur ca nimic rau nu i se mai poate intampla. Linistea dureaza numai cateva clipe, pana cand e luat pe sus de aceeassi asistenta care il duce medicilor ca sa-l examineze.

Clipul a uimit o lume intreaga si vine sa demonstreze inca o data legatura magica dintre Mama si Copilul ei.
Specialistii spun ca toate femeile care au conceput un copil pastreaza in ele pana la sfarsitul vietii, in modul cel mai concret cu putinta, o "bucatica" din acesta.
##VIDEO103771##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.