SE RUPE USL? Astazi ar putea fi ziua DECISIVA

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Ba vor sa guverneze impreuna, ba nu mai vor si se despart. Dupa aproape 3 saptamani de blocaj in interiorul USL, astazi ar putea fi ziua in care sa aflam cine ne mai guverneaza, de fapt. Mai exista USL sau divortul va fi oficializat?

"Astazi tragem concluzia ca negocierile pentru remanierea guvernamenatala au esuat!", declara Iohannis. Premierul nu a initiat modificarea structurii guvernului, astfel incat Klaus Iohannis sa poata fi vicepremier si ministru de Interne, asa ca liberalii nu-si mai fac sperante ca vor mai fi la guvernare. Numai ca, deocamdata, pare ca nimeni nu vrea sa-si asume o decizie transanta. Si a mai aparut un ultimatum: 8 martie!

Propunerea premierului este ca pana atunci sa cada la pace cu liberalii pentru o noua forma a Guvernului.

Daca nu se va intampla asa, Victor Ponta este pregatit cu alta varianta. Mai ales ca liberalii par decisi sa iasa din guvern.

"Nu putem sa continuam in aceasta forma de colaborare nonexistenta intr-o alianta care nu mai colaboreaza, nu mai discuta", a declarat Iohannis.

O eventuala decizie de iesire din guvern ar putea fi luata in aceasta seara de delegatia permanenta a PNL. Dar liderii liberali par decisi sa anunte intrarea partidului in opozitie.


Crin Antonescu nu s-a sfiit sa discute despre problemele care macina Guvernul chiar cu oficiali din Austria, acolo unde se afla de cateva zile: "Am mai discutat despre situatia politica din România si perspectivele modificarii structurii guvernamentale(...)", a postat Crin Antonescu, Presedintele PNL, pe pagina sa virtuala.

Raspunsul premierului a venit tot pe retele de socializare: "Imi doresc ca liberalii sa nu sacrifice USL pentru proiectul personal al domnului Antonescu!".


Concluzia: divortul in USL pare iminent, mai trebuie doar stampila finala. In plus, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a anuntat deja ca intentioneaza sa aduca UDMR la guvernare in locul PNL-ului.
##VIDEO103814##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.