IMPREUNA putem face minuni! Mihaela are nevoie de AJUTORUL vostru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Impreuna facem minuni! Va amintiti de drama Mihaelei, copila de numai patru ani care ne cerea ajutorul?

Nu ati trecut peste lacrimile ei nevinovate si ati ajutat-o! Dar acum trebuie sa mearga din nou la operatie. "Nu vreau nimic, doar sanatatea ei! Sa pot sa ajung la timp cu ea!", spune mama ei care spera ca va strange banii in timp util pentru o noua operatie vitala.

"E foarte greu sa-ti astepti copilul de dimineata, de la 7, pana seara la 5 si sa nu stii daca ti-o mai aduce inapoi", ne spune mama ei, cu lacrimi in ochi.



Uneori, viata ne deschide mai multe usi si nu trebuie decat sa alegem drumul bun. Mihaelei, insa, destinul nu i-a dat de ales. S-a nascut cu inima franta. Respira cu ajutorul a doua valve mecanice. Fara ele, s-ar "stinge" intr-o clipa. Asa ca nu are de ales decat sa lupte cu ultimul strop de tarie pentru a nu-si parasi mama. Cine i-ar sterge femeii lacrimile de pe obraz, daca ea n-ar mai fi?!

"Ea creste si se dezvolta si ce e mecanic si artificial raman mici, trebuie schimbate.
Alta optiune nu avem!", explica mama ei nevoia unei noi operatii.

Pentru ca in Teleorman nu a gasit nimic de munca, lucreaza in Bucuresti, dar salariul de numai 800 de lei nu-i permite prea multe. Copila ei are nevoie de un tratament special care se face doar in Germania. Costa 800 de euro si-i ajunge doar trei luni.

Si-a lasat fetita la mama sa, in Teleorman.
Dar numai casa nu se poate numi adapostul sub care dorm. Tot acolo sta si baiatul femeii, care este in clasa a III-a. Se spune ca Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce! Asa se consoleaza si femeia. N-are incotro, trebuie sa fie si mama si tata. Barbatul i-a parasit demult.

Mihaela mai are nevoie de doar cateva sute de euro! Inca putin si trece si peste acest obstacol pe care viata i l-a scos in cale.
Impreuna o putem ajuta!
##VIDEO103818##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii