Dragos Bucur despre blockbusterul "Ride Along" in care a jucat alaturi de Ice Cube: "O secventa costa cat bugetul unui film romanesc"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 08:25

Desi joaca in filmul "Ride Along" alaturi de cunoscutii actori americani Ice Cube si Kevin Heart, Dragos Bucur nu se lauda cu ultima lui performanta actoriceasca.

Dragos Bucur spune cu modestie ca nu este cel mai mare rol al sau. E adevarat ca apare la inceput intr-o secventa de actiune. Dar, trebuie sa stiti ca este cea mai importanta din film. Echipei de filmare le-a luat trei zile pentru a filma scena in care apare si Dragos Bucur. Actorul a dezvaluit ca, in Romania, o astfel de scena s-ar fi filmat in doar tre ore.

" Scenele de actiune s-au facut asa cum auzisem eu in filme.

Stai 2- 3 zile pe fiecare scena. La noi, o secventa de genul ala s-ar fi filmat probabil in doar trei ore. Lucrurile se rezuma de cele mai multe ori la buget", a declarat Dragos Bucur.

##VIDEO103841##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.