Nicolas Cage, "ARESTAT" in Romania! Actorul a blocat autostrada

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 12 oct 2020, 07:50

Autostrada Bucuresti-Ploiesti, inchisa, echipaje de politie - in actiune, totul sub ochii a zeci de echipe de filmare. Nu va speriati!

Nu este vorba despre vreo tragedie rutiera. Vinovat pentru tot acest "haos" este un celebru actor de la Hollywood. Nicolas Cage a fsot arestat in Romania? Celebrul actor a fost arestat chiar pe autostrada A3. Ce-i drept, nu in viata reala, ci in filmul "Dying of the light" in care joaca rolul principal.

Scenele in care Nicolas Cage este oprit si apoi incatusat de Politie au fost filmate astazi chiar pe tronsonul Stefanesti- Snagov.

Au inchis autostrada pentru a filma scenele!

Din jumatate in jumatate de ora, traficul pe autostrada a fost inchis. In dreptul taberei de filmare, dar, si in zona unde vedeta de Hollywood a jucat intr-una dintre scenele productiei, mai multe echipaje de politie asigurau perimetrul.

Actorul american va mai sta o vreme la noi caci aici se desfasoara mare parte din filmarile pentru lungmetrajul "Dying of the light".
Peste 60 de persoane au fost prezente pe platoul de filmare. Numai inregistrarile de astazi au durat aproape 3 ore. Insa, traficul pe A 3 pe sensul de mers spre Ploiesti a fost restrictionat in intervalul orar 8- 18.30, intre kilometri 17 si 30. Soferii care nu au vrut sa astepte deblocarea autostrazii au fost indrumati sa foloseasca o ruta ocolitoare, pe Drumul National 1.

Nu este pentru prima oara cand actorul ne viziteaza tara, dar, si filmeaza in peisajele autohtone.
In toamna lui 2010 facea cascadorii pe Transfagarasan. Atunci Nicolas Cage interpreta rolul principal in productia "Ghost Rider".
##VIDEO103884##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.