Ingrediente
4 croissante
4 oua si 3 galbenusuri
8 felii de bacon crud uscat/afumat
200 g unt topit clarifiat
O lingura otet
Sare, piper
Mod de preparare
Baconul se prajeste in tigaie pana cand se face auriu.
In aceeasi tigaie, in uleiul ramas de la bacon, se prajesc putin croissantele taiate pe jumatate.
Ouale se prajesc sau se fierb 3 minute in apa clocotita cu o lingurita otet.
Pe un platou se aseaza baza croissantului, se adauga 2 felii de bacon crocant, apoi oul deasupra.
Se acopera cu capacul de la croissant, apoi se serveste cu sos olandez.
Sosul olandez
In cana de blender se pun galbenusurile, otetul, sarea, piperul si untul clarifiat.Seintroduce blenderul si se mixeaza de jos in sus timp de 10-30 de secunde.
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta