A baut cu amicii pana n-a mai stiut de el. Cand s-a trezit a avut parte de socul vietii lui!

Author: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 feb 2017, 01:47

Un barbat din China a baut atat de mult intr-o seara incat a adormit pe strada in timp ce incerca sa ajunga acasa. A inlemnit cand a vazut cine se afla langa el in momentul in care s-a trezit.

Un amator de distractie presarata cu mult alcool a avut parte de surpriza vietii lui cand s-a trezit dintr-o betie. Barbatul beat mort, adormise pe strada, iar intamplarea a facut ca acesta sa cada chiar langa adapostul improvizat al unui cersetor.

Dimineata, cersetorul s-a urcat peste betiv si a inceput sa-l sarute cu patos pe gura, sa-l mangaie peste tot si sa-i bage mana in pantaloni. Mahmur, barbatul care abia se trezea din betie a crezut ca e in pat cu vreo femeie si a inceput si el sa-l sarute la randul lui.

Numai ca in momentul in care a deschis ochii a ramas pietrificat.

S-a ridicat brusc si nervos a inceput sa-l injure pe cersetor dupa care a luat-o la fuga, probabil din cauza rusinii. Cu siguranta data viitoare cand se va intalni cu prietenii va bea numai suc si apa plata! Asta da lectie care sa te vindece de alcoolism!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.