FIERBE politica romaneasca! Liberalii au decis RUPEREA USL

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Fierbe politica romaneasca. Liberalii sunt de azi-noapte in opozitie!

USD-istii raman la guvernare, dar isi cauta aliati. Nici n-au nevoie sa faca prea intens curte UDMR-istilor, care abia asteapta sa fie din nou la putere! Se repeta istoria?

Romanul de rand nu se mai mira de nimic! Alegatorii spun ca doar personajele s-au schimbat. Acum se despart Victor Ponta si Crin Antonescu, doi lideri care vreme de 3 ani si trei saptamani au guvernat impreuna Romania. Iar pentru Nea Gheorghe din Letca noua situatie este clara!

"Nu s-au mai inteles pe ciolan"!, spun oamenii.

Odata intrati in opozitie, liberalii au si inceput lupta impotriva celor care pana mai ieri le erau prieteni si parteneri! Si pentru ca razboiul sa fie in toata regula, a inceput si lupta interna in PNL. Aripa Tariceanu vrea sa ramina la putere alaturi de Victor Ponta. Tormai de aceea, Calin Popescu Tariceanu si-a dat demisia din partid dupa discutii la Palatul Victoria.

Nici PSD-istii nu sunt linistiti! Iesirea liberalilor de la guvernare ii lasa descoperiti.
Victor Ponta s-a trezit peste noapte cu 9 ministri interimari din 17.

Dar pe site-ul guvernului, pana la ora 16, cabinetul Ponta arata ca si cand liberalii ar fi inca in functie. Asta chiar daca presedintele semnase decretele ministrilor demisionari si trimisese la Monitorul Oficial actele de numire in functie a noilor interimari. Totusi, o schimbare s-a produs pe site: la fotografia lui Eugen Nicolaescu apare numele interimarului, Nicolae Banicioiu!

Ca sa aiba puterea in continuare, trebuie sa isi gaseasca aliati! Iar alegatorul care cunoaste putina istorie politica stie perfect cine va sari acum in barca Puterii!


Un singur pion mai lipseste din piesa! Traian Basescu! De la Palatul Cotroceni,  presedintele a facut si el analiza sa: "Antonescu si Ponta, atat de marunti"! "Sunt atat de marunti, ma refer si la Ponta, si la Antonescu, incat au simtit nevoia sa faca un joc cu cine comunica cu presedintele, si asta ar fi cauza pentru care se despart. Este o minciuna, eu comunic institutional cu toti".


Iar in final, cetateanul care din 4 in 4 ani este chemat sa puna stampila pe buletinul de vot face cea mai fina observatie: "Cine vine la putere tot pentru buzunarul lui vine".
##VIDEO104009##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.