Liviu Varciu: ”Cand nu mai ai emotii, nu mai ai ce sa cauti pe scena!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Liviu Varciu, prezentatorul emisiunii “Deschide Camera Comorilor!”, de la Kanal D, isi invita telespectatorii la o noua portie de distractie si adrenalina incepand din 12 martie.

 

Liviu Varciu”Cand nu mai ai emotii, nu mai ai ce sa cauti pe scena!”
Liviu Varciu, prezentatorul emisiunii “Deschide Camera Comorilor!”, de la Kanal D, isi invita telespectatorii la o noua portie de distractie si adrenalina incepand din 12 martie. Vedeta a spus ca daca s-ar afla in postura de concurent in show-ul “Deschide Camera Comorilor!” si-ar adjudeca toate premiile pentru ca stie sa-si gestioneze eficient timpul disponibil.
“Daca as fi in postura unuia dintre cei doi concurenti (care formeaza o echipa pe platoul de filmare), as face fata cu brio deoarece stau foarte bine cu managementul timpului. Nu acelasi lucru pot spune si despre stapanirea emotiilor, dar cred ca emotiile nu trebuie sa dispara complet atunci cand esti in lumina reflectoarelor pentru ca prin intermediul lor reusesti sa transmiti oamenilor din fata televizorului incarcatura si adrenalina pe care o simtim si noi aici, la filmari.
Cand nu mai ai emotii, nu mai ai ce sa cauti pe scena sau pe un platou de filmare!”, a spus Liviu Varciu
Nu ratati, incepand din 12 martie, in fiecare miercuri, de la ora 20.00, cea mai antrenanta emisiune concurs a momentului, “Deschide Camera Comorilor!”, cu Liviu Varciu, la Kanal D!

Vedeta a spus ca daca s-ar afla in postura de concurent in show-ul “ Deschide Camera Comorilor! ” si-ar adjudeca toate premiile pentru ca stie sa-si gestioneze eficient timpul disponibil. 



Daca as fi in postura unuia dintre cei doi concurenti (care formeaza o echipa pe platoul de filmare), as face fata cu brio deoarece stau foarte bine cu managementul timpului. Nu acelasi lucru pot spune si despre stapanirea emotiilor, dar cred ca emotiile nu trebuie sa dispara complet atunci cand esti in lumina reflectoarelor pentru ca prin intermediul lor reusesti sa transmiti oamenilor din fata televizorului incarcatura si adrenalina pe care o simtim si noi aici, la filmari.
Cand nu mai ai emotii, nu mai ai ce sa cauti pe scena sau pe un platou de filmare!
”, a spus Liviu Varciu

Nu ratati, incepand din 12 martie, in fiecare miercuri, de la ora 20.00, cea mai antrenanta emisiune concurs a momentului, “ Deschide Camera Comorilor! ”, cu Liviu Varciu, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.