Scene de tot rasul! Au blocat un drum judetean dupa ce au castigat terenul in instanta

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Doi frati au blocat un drum judetean, dupa ce au castigat terenul in instanta. Oamenii au inchis soseaua si nu au mai lasat nicio masina sa treaca peste proprietatea lor.

Dupa ce au castigat terenul, cei doi proprietari au stiut una si buna, ca trebuie sa inchida drumul. Zis si facut. Timp de cateva ore, nimeni nu a mai putut circula intre localitatile Slivilesti si Motru: "Aici e teren privat. intoarce masina! Ai calcat pe proprietatea mea".

Cei doi frati s-au certat ore in sir cu soferii care aveau drum prin zona si chiar i-au atacat. Nici macar satenii nu au fost lasati sa mearga pe drum fie chiar si pe jos.



"Zi si noapte am sa stau aici si eu, si sotul, si fatele. Platesc om care sa stea de paza!". Nici primarul nu a reusit sa-i induplece! "Acesta e drumul de legatura cu Motru. O alta variana este extraordinar de lunga, prin localitatea Matasari. Pentru cei din Strivilesti ar fi 30-40 de km in plus", ne explica edilul.

In cele din urma, la fata locului au ajuns si politistii care au redeschis circulatia si au stabilit ca proprietarii terenului nu aveau voie sa blocheze drumul.
Prin urmare, acestia s-au ales cu dosar penal.
##VIDEO104104##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.