Femeile MERITA sa straluceasca in luna martie! Ce spuneti de un tratament de infrumusetare?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 12 oct 2020, 05:30

Nu stiti ce cadouri sa le faceti celor mai importante femei din viata dumneavoastra? Chiar merita sa se simta cele mai iubite si frumoase de pe pamant in zilele care vin!

Asa ca, noi va propunem sa le daruiti un tratament de infrumusetare! Cea mai sexy prezenta de la campionatul de raliuri, Denisa Nechita, l-a incercat! Un adevarat rasfat pentru simturi! Pentru Denisa Nechita, fotomodel si copilot de raliu, vizitele la centrul spa sunt ca aerul! Stresul de pe scaunul din dreapta trebuie compensat, neaparat, cu o ora relaxare totala.

"Un element nou pe care l-am adus in Romania este acest bar de scrub, adica de exfolianti".

Esente dulci, amarui sau acrisoare? Indiferent de alegere, doamnele pot sta linistite: relaxarea e garantata! Tot rasfatul vine la pachet cu o bautura speciala, menita sa bucure si mai mult simturile!

"Este cu merisoare si contine si doua trei picaturi de flori de bah care ajuta la relaxare". Dupa un strop de licoare magica, incepe terapia! Gomajul ales de Denisa are ca ingrediente mar, rubarba si boboci de trandafiri uscati! Chinetoterapeutul  spune ca am putea profita de acest rasfat saptamanal!

Doamnele si domnisoarele stiu deja! Pentru a fi frumoase din cap pana in picioare, trebuie neaparat sa
trecem si pe la cosmetician. Iar solutiile specialistilor sunt dintre cele mai inedite: Denisa a optat pentru un ulei cu extract de iasomie, santal si ylang-ylang.

"Are rolul de a energiza si rol anagezic daca are migrene si impotriva stresului", ne explica esteticianul. Iar la sfarsit, dupa cateva ore petrecute la spa, Denisa este ca noua gata sa isi reia antrenamentul pentru cursele de raliu: "fiind copilot de raliu intr-o lume a barbatilor ca si femeie, singura prezenta feminina din campionatul national de raliuri, trebui esa fiu mereu o femeie ingrijita".


Oricare dintre dumneavoastra poate sa se pregateasca cu un astfel de tratament iar de opt martie sa straluceasca. Pentru ca, pana la urma, doar o data pe an este ziua femeii!
##VIDEO104109##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii