Un cuplu din California a facut o DESCOPERIRE SOCANTA in gradina casei.

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 05:25

Doi soti din California a caror identitate nu a fost dezvaluita au facut o descoperire monumentala in gradina casei.

Un cuplu de proprietari care isi plimbau linistiti cainele prin gradina a facut o descoperire istorica! Cainele familiei a dezgropat ceea ce pareau a fi niste cutii de conserva vechi si ruginite. Dupa ce au sapat mai adanc ca sa le scoata, cei doi soti s-au chinuit apoi, curiosi sa deschida conservele.

Nici prin cap nu le-a trecut ca vor descoperi o adevarata comoara! In conserve se aflau monede din aur datand din secolul XVIII.

Valoarea lor a fost estimata la 10 milioane de dolari. Pe langa importanta istorica, expertii au declarat ca este, totodata, si cea mai valoroasa comoara descoperita in acest secol.

Nimeni nu are nicio idee cine ar fi putut ascunde comoara in urma cu doua secole, insa se crede ca are legatura cu perioada numita "Gold Rush", adica "Goana dupa aur" cand mii de oameni fie isi faceau mine de aur, fie lucrau ca mineri in California in speranta de a se imbogati in urma comertului cu pretiosul metal.



Fericitii proietari au donat cateva monede asociatiei americane de numismatica inainte de a vinde comoara. Interesant este faptul ca dupa ce s-a auzit ca in zona un cuplu de propietari a descoperit o comoara in curtea casei, toti localnicii au inceput sa-si sape gradinile in cautarea de comori.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.