IMAGINEA care A SOCAT Facebook-ul! Nu o sa-ti vina sa crezi ce ii face aceasta mama fetitei ei. "Ar trebui sa fii inchisa"

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:48

Pana acum probabil ati vazut multe cazuri in care parintii intrec masura fata de copilul lor, insa acesta le intrece pe toate.

Nu stim ce a fost in capul ei, insa o femeie s-a fotografiat cu fetita ei in brate, in timp ce indrepta un pistol spre ea. Ulterior, a urcat poza pe Facebook, crezand ca a facut o gluma foarte reusita.

Nu a avut insa parte de reactiile la care se astepta. In scurt timp, toata lumea care a vazut fotografia a inceput sa o critice dur, ramanand socati de ceea ce au vazut.



Mai mult, tanara s-a trezit si cu politia la usa si a trebuit sa dea explicatii pentru gestul ei. Vi se pare normal ce a facut? Vedeti imaginea controversata in galeria de mai jos:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.