Teo, REVOLTATA: "Toata lumea are impresia ca ajunsul in televiziune este atat de simplu"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

La inceputul acestei editii, Teo a povestit cum isi terorizeaza colegii.

"Trebuie sa va povestesc cum a inceput ziua mea de lucru. Eu nu am talent la cantat, si totusi cant. Si astazi am intrat in cabina de machiaj cantand si Buzi, prietena mea despre care va povestesc adesea, mi-a zambit ca de obicei. Simteam ca e ceva in neregula, nedandu-mi seama ca eu cant. Si in timp ce cantam eu mai cu elan, o aud pe Buzi zicand "Auzi, pe ce post e televizorul? Mai bine ar fi sa punem niste muzica".

Dupa care mi-a zis: "Cine canta piesa cutare? Ala! Atunci sa il lasam s-o cante el". Asta am crescut! Le stiu de cand erau atatica, si acum s-au facut mari si isi bat joc".

Ulterior, Teo a vorbit despre posibilitatile de angajare si despre adaptare.

"Atunci am stat si m-am gandit: ce-ar fi daca m-ar lasa talentul pentru televiziune si ar trebui sa cant? As muri de foame? Muritul de foame cred ca va fi un sport national.
Toata lumea are senzatia ca ajunsul in televiziune este atat de simplu incat, daca nu reusesc in nimic, pot s-o sun pe doamna Teo, ca ma rezolva. Ma suna toate matusile, ca il au si ele pe ala micu, care e prost, si ca poate il angajez si eu la televiziune".

"Trebuie sa stii sa faci mereu ceva. Cazul meu: eu am fost secretara. Am fost profesoara, sunt in continuare.
Am fost vanzatoare. Important e ca am exercitiul lucrului cu publicul. Pe mine foamea nu ma va lovi".
##VIDEO104130##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.