Razi CU LACRIMI! Iata ce au decis sa faca doi rusi, dupa ce au ramas cu masina in drum

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Ce te faci cand te grabesti si te lasa masina? Daca ai bani in buzunar, poti sa chemi un taxi sau o echipa de la tractari auto.

Celor doi eroi ai imaginilor urmatoare nu le-a suras insa niciuna dintre variante. S-au inspirat probabil din filmele cu Stan si Bran. Avem imagini cum n-ati mai vazut!

O zi obisnuita si o statie de troleibuz aglomerata. La prima vedere, nimic neobisnuit. Statia este plina de calatori care asteapta cu nerabdare un mijloc de transport. Priviti-i cu atentie pe acesti doi tineri! Oare ce vor sa faca? Ramasi in pana de motor si ambitiosi, nevoie mare, cei doi iau o hotarare pe cat de curajoasa, pe atat de plina de imaginatie, bolnava, ar spune gurile rele.



Oare chiar le-a dat prin cap sa foloseasca troleibuzul pe post de masina de tractare? Si-au legat masina cu un cablu si se pregatesc sa o agate de troleibuz. Fara sa stea prea mult pe ganduri soferul trece la treaba. Se misca rapid, ca un profesionist.

Inainte ca toata lumea sa se urce in troleibuz, cablul este atasat si verificat pentru o tractare gratis. Insa, cei doi nu se urca in masina.
Daca ati crezut ca inventivitatea celor doi cascadori s-a oprit aici, va inselati. Pentru a avea o plecare lina si a evita smucitura care i-ar putea deconspira, se pun pe impins.

Pana aici totul a decurs conform planului. Mai ramane, insa, o singura manevra de executat pentru ca operatiunea sa le iasa ca la carte. Viteza masinii este, insa, mare si, din pacate, inventivitatea eroilor nostri nu reuseste sa tina pasul.


Oricate calcule si-ar fi facut, la asa ceva chiar nu se asteptau. Esecul este inevitabil! Si, ca tabloul sa fie complet, la fata locului a ajuns, din intamplare, o patrula de Politie.

Acum, cei doi tineri inventatori trebuie sa suporte costul reparatiei masinii avariate, dar si o amenda usturatoare. Poate ca data viitoare vor folosi mijlocul de transport asa cum se cuvine!
##VIDEO104256##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.