Iulia Albu LE RASPUNDE celor care o CRITICA! "Sunt niste..."

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

In editia de ieri seara a emisiunii WOWbiz, Iulia Albu a avut o confruntare fata in fata cu Bianca Dragusanu.

Criticul de moda nu s-a abtinut si i-a spus Biancai fata in fata ce crede despre ea. "Eu nu am data de expirare pentru ca am facut o scoala. Vreau sa scriu ceva pe panoul Biancai. PHOTOSHOP. Sunt trucuri ale luminii si nu numai. Eu nu sunt de acord cu asa ceva, in pozele mele nu se modifica nimic".

"Vreau sa imi spui tu ce profesie ai, de fapt? In Romania sunt multe fotomodele care lucreaza afara.

O vedeti pe Bianca? Este o fata ca oricare alta, nu este o nenorocita. Oricine care are corpul ei poate sa ajunga ca ea. Bianca recunoaste asta. Despre asta e vorba. Nu trebuie sa fie un ideal pentru nimeni pe sticla. Eu peste 5 ani o sa lucrez la alta revista de moda, nu stiu daca o sa mai fiu aici. Dar exista si exceptii", a spus Iulia Albu.

Astazi, la TEO Show, ea le-a raspuns si celor care au criticat-o dupa emisiunea de ieri.


"Deja oamenii care imi urmaresc activitatea au un anumit profil, si cei care intra pe pagina mea pentru a-si exprima nemultumirile nu conteaza. Pentru ca, in definitiv, ei imi viziteaza pagina, deci mie imi genereaza trafic oricum. Daca cineva are o problema cu faptul ca eu am spus niste lucruri adevarate si verificabile, e fix problema lui", a spus Iulia Albu.
##VIDEO104299##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.