Celebrul Joel Lambert, in studioul Stirilor Kanal D!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 12 oct 2020, 03:25

De cate ori nu v-ati gandit ca orasul in care locuiti este ca o jungla? Poti deveni erou in orice clipa sau te poti vedea pus intr-o situatie in care trebuie sa fugi ca sa te salvezi!

Vi-l prezentam pe Joel Lambert, eroul celebrei emisiuni "Manhunt", care are milioane de fani, in toata lumea! De acum, si in Romania. Joel a crescut intr-un orasel de taietori de lemne, din statul american Washington, iar, acum, are o experienta militara de invidiat!

Este pregatit in utilizarea de armament greu, lansarea de rachete Stinger, in misiuni de supravietuire, evadare, rezistenta si fuga si are pregatire si de parasutist militar! Joel supravietuieste in cele mai grele conditii si in cele mai aprige locuri de pe pamant!

Astazi, a participat in premiera mondiala la un joc extrem de-a soarecele

si pisica, desfasurat "pe viu" pe strazile unui oras: Bucuresti.

Trei echipe speciale au incercat sa-l prinda fiind indrumati online de fanii jocului. Atat Joel cat si echipele de urmaritori au folosit sisteme de localizare prin GPS, fiecare miscare fiind transmisa Live pe un site dedicat.

Finalul cursei infernale prin capitala s-a sfarsit intr-un mod inedit. Joel Lambert  a coborat in rapel de pe un cunoscut hotel din capitala.


Chiar daca afara erau 4 grade, pentru fostul soldat frigul este cea mai mica problema. Imbracat doar in tricou si zambitor el a sus cateva cuvinte despre experienta de pe strazile Bucurestiului.
##VIDEO104329##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.