Ingrediente
300 g biscuiti digestivi
50 g unt topit
O lingurita extract de vanilie
350 g crema de branza 0% grasime
100 g zahar
400 g iaurt grecesc 0% grasime
2 oua
Zeama de la o lamaie
O lingura de faina
150 g gem de zmeura
Mod
de preparare
Se macina biscuitii la blender si se amesteca cu untul topit pana cand se ajunge laconsistenta unui nisip umed.
Cu acesti, se tapeteaza baza si peretii unei forme de tort sau a unei tavi de cuptor, bine unsa.
Se bate crema de branza cu vanilia, pana cand se omogenizeaza si se inmoaie.Se bat ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva complet, apoi se adauga iaurtul, faina, zeama de lamaie si crema de branza batuta mai devreme.
Se toarna totul peste blatul de biscuiti, deasupra se toarna gemul de zmeura si se marmoreaza cu ajutorul unei furculite.
Se da la cuptor la 180 grade Celsius, timp de 20-30 minute.
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta