Un operator de la o televiziune locala si-a gasit sfarsitul la locul de munca!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 oct 2020, 02:35

Riscurile meseriei s-au dovedit a fi fatale pentru un coleg de-al nostru, de la o televiziune locala.

Bietul operator a sfarsit tragic ieri dupa-amiaza, in timp ce filma un accident rutier. Tanarul a fost strivit de o masina, care a derapat pe sosea, chiar in dreptul locului in care se afla cameramanul.

„A derapat masina si a intrat in cealalta masina, colegul dumneavoastra era acolo si nu am mai vazut nimic in fata ochilor”. Aceasta este marturia cutremuratoare a pasagerei din masina ce i-a curmat viata tanarului nostru coleg.

La 28 de ani, operatorul lucra la televiziunea locala de numai 8 luni. Meseria a fost cea care l-a trimis in dupa-amiaza zilei de ieri pe soseaua de centura a orasului, pentru a filma un accident.

Echipa de filmare a oprit pe sosea, in apropierea unei curbe, ca sa filmeze o tamponare usoara, ce tocmai se petrecuse. Operatorul se afla in afara partii carosabile, dar, tocmai atunci, o masina a derapat chiar in zona respectiva.

Totul s-a intamplat sub privirile ingrozite ale colegilor sai, care au reusit sa se fereasca la timp. Laurentiu n-a avut insa aceeasi sansa!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Camera operatorului a sarit la cativa metri de locul impactului. Politistii vor analiza imaginile pentru a vedea ultimele cadre surprinse de Laurentiu. Anchetatorii nu sunt, insa, singurii care se intereseaza de acest accident.

Inspectorii de munca au deschis si ei o ancheta.  Laurentiu nu era casatorit si nici nu avea copii.