DE CE a lipsit Ion Iliescu de la cea mai mare petrecere data in cinstea lui

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 oct 2020, 02:25

Au venit sa-i spuna „La multi ani!” si tocmai sarbatoritul a lipsit de la eveniment. Este vorba despre fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.

Acesta nu a participat la un concert organizat in cinstea zilei sale de nastere,  la Ateneul Roman. De ce? Ion Iliescu implineste astazi 84 de ani iar aseara a fost organizat un eveniment in cinstea lui, la Ateneul Roman.

Din pacate, fostul presedinte al Romaniei nu a fost prezent si nici nu si-a motivat absenta, spre dezamagirea invitatilor. Presedintele de onoare al PSD a fost asteptat de peste 200 de colegi de partid si simpatizanti, cu totii dornici sa-i spuna „La multi ani!.”
Domnul Iliescu ne obisnuieste cu surprize, dar, probabil a apreciat dansul ca este mai bine asa. Oricum, noi toti ii uram multa santate.”, a afirmat Tony Grebla, senator PSD.

Urari de bine au venit si din partea presedintelui Traian Basescu: „ ii doresc multa sanatate! Sa fie la fel cum il stim toti si sa se bucure alaturi de doamna Nina, de pensie si de o viata linistita!.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Chiar daca Ion Iliescu nu a fost prezent la eveniment, concertul organizat in cinstea zilei sale de nastere s-a tinut la fel ca in ultimii ani, in acorduri de muzica clasica. Potrivit organizatorilor, se pare ca fostul presedinte al Romaniei nu a putut participa din cauza unor probleme de sanatate.