Orlando de la Radio 21 a alergat dupa fete, la Piata Universitatii, imbracat in florareasa!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:49

PatruLA 21 a inaugurat, astazi, Floraria Gratuita Radio 21 de la Piata Universitatii din Capitala. Programul de lucru a fost intre 6:30 si 10:00 dimineata, iar Craioveanu, Dinculescu, DJ Andi si Orlando au impartit mii de flori doamnelor si domnisoarelor, care au trecut in aceasta dimineata prin Piata Universitatii, precum si tuturor domnilor care au avut nevoie de ajutor ca sa scape de alergatura dupa buchete de flori, in luna martie.

Maestru de ceremonii a fost „Florareasa Orlanda”, care a distribuit cele mai multe flori, in special doamnelor si domnisoarelor, dupa care a alergat pe strada, dar le-a sarit si in masini!

Florareasa Orlanda a fost campioana azi la 300 de metri garduri, sprinturi si masini. Efectiv, m-a depasit la mix viteza pe sosea! ”, a marturisit DJ Andi. Vezi aici momentul video!


„Daca pe domni i-am scapat de usurarea portofelelor, pe domnisoare si doamne le-am facut si mai flori decat sunt: le-am rasfatat cu o sesiune de machiaj profesionist

si o sesiune foto”, a spus Dinculescu.In plus, cativa norocosi, printre care si un taximetrist care s-a oferit sa transporte gratuit doua domnisoare pana la locurile lor de munca au fost recompensati de PatruLA 21 cu buchete uriase de flori.

„Am epuizat intreg stocul de flori, care a numarat peste o mie de fire, in numai cateva ore, asa ca pot spune, cu mana pe inima, ca Floraria Gratuita Radio 21 a infrant! Succesometrul nostru a masurat ca portofelele a peste o mie de barbati n-au intrat, azi, la apa, in ciuda vremii care ne-a fericit cu ploaie!”, a
spus Craioveanu.
PatruLa 21, cu Craioveanu,  Dinculescu, DJ Andi si Orlando se aude la Radio 21, de luni pana vineri, de la 06:30 la 10:00.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.