Noul GUVERN PONTA vine cu surprize! Gabi Szabo, Ministra Tineretului si Sportului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:50

A negociat cu cine-a putut. A curtat pe toata lumea, iar in final si-a asigurat o noua guvernare.

Victor Ponta are acum un nou cabinet, cu foarte multe surprize! O atleta renumita va conduce Ministerul Tineretului si Sportului, un dentist va fi sef la Sanatate, iar o licentiata a universitatii Harvard va avea pe mana finantele tarii!
Campioana la atletism, Gabi Szabo este una din surprizele lui Victor Ponta. De maine, atleta ar putea fi si Ministru al Tineretului si Sportului, condus pana mai ieri de Nicolae Banicioiu.

Acesta nu pleaca acasa- se muta la Sanatate.  Il recomanda meseria- caci la baza, PSD-istul  este medic stomatolog.

Unul dintre cele mai grele ministere ajunge pe mana unei tinere economiste.  Ioana Petrescu a fost consilier  al premierului. Ar fi facut treaba buna din moment ce a fost promovata- la numai 34 de ani s-ar putea ocupa de finantele tarii. In plus, o recomanda studiile in strainatate: are un doctorat si un masterat la prestigioasa universitate Harvard!

UDMR-istii sunt din nou la putere! Kelemen Hunor va fi de maine ministru

al Culturii si vicepremier, iar Attila Korodi revine la ministerul mediului. UDMR-istii au primit si bonus -  14 secretari de stat.
Liberalii aflati la guvernare pana de curand, trec acum in barca opozitiei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In timp ce politicienii fac si desfac guverne...romanul de rand are o grija, cea a zilei de maine.

De parca nu era sufiecient, astazi moneda euro a crescut vertiginos, spre disperarea acelora dintre noi care avem rate la banci. Motivul, cele doua crize:  una interna si alta externa, caci la granitele tarii, in Ucraina bate vant de razboi.
Coincidenta sau nu, de fiecare data cand in Romania este o criza politica, euro creste. Asa se face ca azi, pentru un euro voi scoate din buzunar 4 lei si 52 de bani”.

La jumatatea lunii februarie, un euro putea fi cumparat si cu 4 lei si 47 de bani. In doua saptamani, insa, euro s-a scumpit cu 5 bani!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.