IMAGINI SOCANTE! Unei femei i-a crescut in mijlocul fruntii SEMNUL DIAVOLULUI

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:50

Daca aveti probleme cu inima, nu va recomandam sa va uitati la aceste imagini! O femeie a depasit un secol de viata, dar nici prin gand nu i-ar fi trecut ce pacoste avea sa dea peste ea!

O femeie din China, in vasta de 105 ani, si-a socat intreaga familie dupa ce anii indelungati de viata i-au adus o povara neobisnuita!

Batrana a simtit ceva neobisnuit pe frunte cu ani in urma. Nu s-a ingrijorat prea tare, a crezut ca-i apare un simplu neg. Numai ca, incet, incet a observat ca negul se transforma …intr-un corn!

Si asta nu e tot.

Fiul femeii, in varsta de 64 de ani, crede ca batranei ii mai creste unul! Din cauza cornului care ii creste pe frunte, femeia este nevoita sa-si lase fruntea dezvelita.  Basmaua pe care o poarta pur si simplu nu-i mai poate acoperi fruntea. Iar aspectul, este unul destul de neplacut.  Astfel de anomalii sunt rar intalnite si apar,  in general, la oamenii in varsta, care s-au expus perioade indelungate razelor soarelui.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Potrivit medicilor, protuberanta aparuta pe fruntea femeii ar putea fi un corn cutanat, format din keratina compactata,  proteina pe care o intalnim in parul si unghiie oamenilor, dar si in coarnele animalelor. Nu stim daca aceste imagini sunt adevarate sau prelucrate intr-un program de editare foto si video. Cert este ca au atras atentia internautilor din lumea intreaga!