Iata ce REACTIE a avut Dumitru Dragomir la condamnarile din fotbal. Cum comentati?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:52

UPDATE 15:50 - Fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, sustine ca pedepsele dictate sunt nedrepte.

"Decizia Curtii de Apel din Dosarul Transferurilor a surprins pe toata lumea si a intristat multi oameni de fotbal. Printre cei mahniti de condamnarile cu executare primite de toti cei acuzati in acest dosar ma aflu si eu. Am colaborat profesional cu majoritatea celor care vor merge dupa gratii si pot sa va spun cu cea mai sincera convingere ca ei au facut mai mult bine fotbalului, decat rau. Cu Jean Padureanu ma stiu de o viata si ceea ce a cladit la Bistrita, cu unele erori pe care si el le-a recunoscut, nu va mai putea face altcineva.

Copos a facut din Rapid o echipa europeana, cu mari investitii personale. Cristi Borcea si MM Stoica au facut performanta la Dinamo, respectiv Galati, Steaua si Urziceni. Uitati-va ce au ajuns Dinamo si Urziceniul fara ei, deci au fost oameni competenti. si Gigi Netoiu a facut treaba pe unde a fost. E pacat ca un mare sportiv, Gica Popescu, are parte de un asemenea verdict. Chiar daca au mai fost disensiuni intre noi doi, regret condamnarea lui cu executare.
imi pare rau si de fratii Becali, care au adus in tara bani din care cluburile au trait ani buni. Le urez sanatate si forta de a trece peste aceasta decizie socanta, si sper ca apelul lor sa se solutioneze favorabil", a scris Dragomir pe site-ul sau.

UPDATE 15:20
- Iata prima reactie a lui Mihai Stoica, dupa ce a aflat ca a primit 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul transferurilor.


"Ce conteaza daca procurorii nu cer pedeapsa, conteaza ce ordine se primesc. Multumesc, Romania.... KEEP CALM& GO FOR THE DOUBLE! STEAUA FOREVER", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Se pare ca managerul echipei Steaua se afla in acest moment in Belek, Turcia.

UPDATE 14:55: Gigi Neţoiu a fost condamnat definitiv la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.


UPDATE 14:50:
Fostul presedintele al clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

UPDATE 14:37-
Gica Popescu a primit 3 ani si o luna de inchisoare cu executare.

UPDATE 14:30
- Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.


Impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

UPDATE 14:25
-  Fostul actionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la sase ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Fostul actionar majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.


Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

Stire in curs de actualizare.

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.