Un nou divort zguduie showbiz-ul international!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 oct 2020, 01:10

Dupa nu mai putin de 22 de ani de relatie vedetele si-au anuntat zilele acestea despartirea!

Se iubeau inca de pe vremea in care artistul avea doar 14 ani, dar se pare ca SUCCESUL capatat odata cu hit-ul “Bllured Lines” i-a cam luat mintile lui Robin si l-a facut sa calce stramb! De mai multe ori! Ba si-a facut de cap cu o mulatra intr-un club, ba si-a pipait pe fund o admiratoare, ba a mimat sexul pe scena cu Miley Cyrus la MTV VMA! Ultima, ce-i drept, de amorul artei!

Mergem catre Kim Kardashian si ne minunam cand aflam ce face starleta de dragul frumusetii! Se pare ca vedeta si-ar fi injectat silicon in

fese pentru un posterior atat de bombat, pentru ca altfel NU se explica cresterea lui, fara oprire! A negat vehement informatia aceasta, dar a confirmat alta procedura nebuna de infrumusetare. Pe sistemul “sufera baba la frumusete”, Kim Kardashian a gasit modalitatea ideala de a scapa de vergeturile de pe san: un tratament revolutionar cu laser!

##VIDEO104669##Ce nu fac eu pentru frumusete…Jennifer Lopez, se intoarce la origini! Nu, nu pe strazile cartierului Brooklyn, acolo unde a crescut, ci la serialele de televiziune! In 2015 o vom vedea jucand rolul principal intr-un serial politisit, numit Shades of Blue.
Pana atunci va propunem sa ne intoarcem in anul 1993, cand Jenny juca in serialul Second Chances.

Pana cand o vom vedea din nou pe micul ecran, nu putem decat sa ne delectam cu aparitiile DEMENTIALE ale divei, din cadrul show-ului “American Idol! La premiera noului sezon, J.Lo si-a etalat trupul de bomba sexy intr-o rochita Tom Ford, iar in alta editie, a facut ravagii cu rochia albastra Roberto Cavalli, extrem de scurta si cu un decolteu periculoos! La petrecerea finalistilor, a fost din nou centrul atentiei, purtand o rochie neagra cu taieturi indraznetee!

Katy Perry s-a

inrosit toata de indata ce a pasit pe catwalk la show-ul Moschino, din cadrul Milano Fashion Week. Nu din pricina emotiilor de nestavilit, ci din cauza furiei! Motivul supararii artistei? Toti cei prezenti au huiduit-o la unison atunci cand si-a facut aparitia la eveniment cu 50 de minute intarziere!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O zi mai tarziu, Miley Cyrus a fost cea care a pupat-o ca sa-i treaca supararea! N-a fost asa un gest…prietenesc, ci un sarut frantuzesc, executat ca la carte, sub privirile mirate ale lui

Nicole Richie, Christina Aguilera, Hilary Duff sau ale clanului Kardashian! Totul s-a intamplat in timpul concertului pe care obraznica Miley l-a sustinut in Los Angeles.

 

Taguri: