Razboiul divelor sexy din cea mai iubita telenovela, "Inger Salbatic!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 oct 2020, 01:00

Au trecut 15 ani de la incheierea filmarilor telenovelei “Inger salbatic”, productia care a reusit sa tina o multime de romani cu sufletul la gura.

Indragitii actori au trecut prin schimbari … intersantee!

Natalia Oreiroo are acum 36 de ani si arata in continuare senzational! Pentru o perioada, a continuat sa joace in telenovele, iar mai apoi s-a orientat spre lung metraje. Muzica a trecut-o pe un plan secund. De 13 ani este casatorita cu artistul Ricardo Mollo, tatal baietelului ei in varsta de doi ani. Chiar daca a trecut printr-o nastere, trupul ei este fara cusur! Are acelasi abdomen de piatra, acelasi posterior bombat si sanii…fermi! Ne intrebam totusi daca nu cumva a apelat la operatii estetice pentru ca pometii par cam proeminenti,

pleoapele sunt mai ridicate, iar ridurile din jurul ochilor nu exista! Naaty Natyy.

In telenovela “Inger salbatic” Ivo s-a casatorit cu Milagros, dar in viata reala Facundo Arana a spus DA altei femei. Dupa incheierea unei relatii de zece ani cu actrita Isabel Macedo, actorul i-a jurat credinta vesnica Mariei Susini, super-modelul cunoscut pentru trupul ei armonios pe care si-l dezgoleste adesea prin reviste deochiate.
Argentinianca i-a daruit lui Facundo o fata si doi baieti gemeni. Cand nu se afla in preajma familiei, Senior Arana escaladeaza Everestul sau alte varfuri montane, sustinand Campania “Donarea de sange salveaza vieti”. Cat despre cariera actoriceasca, acesta a continuat sa joace in telenovele si filme. La 40 de ani cea mai mare realizare a lui a fost primirea premiului Martin Fierro de Oro,pentru telenovela Padre Coraje, din 2004 un fel de Oscar argentinian.
Cu atatea pe cap parca se justifica faptul ca pare mai batran, nu?!

Sigur va amintiti de majordomul cu mustata Bernardo… Din pacate n-avem vesti bune despre el. Actorul argentinian Osvaldo Guidi si-a pus capat zilelor in octombrie 2011. A fost gasit spanzurat in teatrul sau, fara vreun bilet de adio. A fost un renumit actor si un cunoscut profesor de arta dramatica. Nu vrem sa va intristam de tot, dar si simpatica bunicuta din Inger Salbatic, Dona Angelica a murit in 2012, la 97 de ani.
Pana in ultima clipa s-a dedicateactoriei.

Ca sa va descretim fruntile am lasat pe final vestile pline de... fluturi. Pe Mariposa o mai stiti? N-aveti cum sa nu v-o aduceti aminte. Personajul colorat, interpretat de Victoria Onetto a fost de multe ori sarea si piperul anumitor episoade din Inger Salbatic. Ce s-a intamplat cu ea? Pai…a devenit din ce in ce mai indrazneata! MEREU a pozat sexy si chiar goala pusca pentru tot felul de reviste dedicate barbatilor si s-a dezbracat ADESEA in fata camerelor de filmat pentru fel de fel de productii.

In prezent are 40 de ani, este casatorita cu mizicianul Juan Blas Caballero si are o fata in varsta de 7 ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.