Prima experienta cu politica i-a lasat un gust amar! Ce a spus Gabriela Szabo dupa ce a primit votul de incredere

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:52

Guvernul Ponta trei a primit votul Parlamentului, dar tot mai are un hop de trecut. Fireste, despre seful statului este vorba.

Pentru ca premierul nu i-a respectat dorinta, Traian Basescu a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala, iar depunerea juramantului la Cotroceni se mai amana... „Imi asum acest pariu, imi asum acest risc si vreau sa va rog sa dati cel putin acum la inceput un credit de incredere unor oameni tineri”, spunea Ponta. Numai ca varianta de guvern al lui Ponta nu este girata de toata lumea!

„Am putea spune ca e Ponta-Boc sau Boc 7”, zicea Crin Antonescu despre noul gruvern.
Uitati ca azi Parlamentul e din nou coada de topor pentru Victor Ponta”, a zis si Elena Udrea „Domnule prim-ministru Victor Ponta,  dumneavoastra ati inventat teleguvernarea! Ati transformat sedintele de guvern in sezatori politice, noi nu putem sustine un asemenea guvern!”, a comnetat si  Vasile Blaga.

„Sa treaca prin Parlament cu noul program de guvernare va asigur ca nu e o chicita, este o conditie a legitimitatii noii structuri guvernamentale urmare a schimbarii structurii guvernamentale„, a afirmat in susi  primul om in stat, Traian Basescu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pana sa vina in fata Parlamentului cu noua sa echipa, ministrii propusi de Victor Ponta au dat ochii cu specialistii din comisii.  Iar audierea nu este deloc usoara, chiar daca te numesti Gabi Szabo si o tara intreaga te stie!

Finalul a fost unul fericit: Gabriela Szabo a primit vot de incredere din partea comisiei, dar a plecat cu un gust amar, dupa prima experienta cu lumea politica: „este o lume preponderant a barbatilor, duritate in exprimare si in felul

lor de a fi, dar aceasta e lumea in care traim noi”.

Sa nu credeti ca a fost singurul ministru pus la colt in comisii! Si mai tanara sa colega, Ioana Petrescu a avut parte  de acelasi tratament! In final, insa, toti membrii cabinetului Ponta III au primit avizul comisiilor.

 

Taguri: